10 år går hurtigt

sexshop aalborg

10 år går hurtigt, og det gælder stort set i alle aspekter i livet og ikke mindst med DreamX. Vi byggede DreamX med en drøm om at gøre butikken til den mest indbydende i Aalborg, hvor unge som gamle kan komme og handle.

Som tiden dog flyver afsted.. Her til marts 2017 er det allerede 10 år siden, at Aalborgs største sexshop DreamX.dk startede på Boulevarden 27. Er der så overhovedet sket noget på de 10 år..? Ja det synes vi at der er..
På de 10 år har vi kunnet se en stor udvikling indenfor vibratorer, hvor det førhen var mest de batteridrevne apparater der blev solgt, er det nu især de trådløse apparater og vibratorer med app-styring, som udgør langt størstedelen af det sexlegetøj, som bliver solgt.

Noget af det mest populære mærke i nyere tid indenfor vibratorer er “We Vibe” som efterhånden har lanceret et hav af kvalitetsprodukter. Netop det med den høje kvalitet på et produkt er også noget som vi har kunnet se at kunderne efterspørger i stigende grad her i nyere tid.

Populært sexlegetøj

Til par er der ingen tvivl om, at sexgynger er det mest populære. Med en sexgynge eller elskovsgynge kan I afprøve alverdens sexstillinger. På Sexgyngen.dk, som er en guide om sexgynger, kan I se alle de mest populære stillinger til en sexslynge.

Et mærke som også er meget populært blandt kunderne er det tyske kvalitetsmærke FUN FACTORY, som vi er eneforhandler af i Nordjylland.. FUN FACTORY laver udelukkende sexlegetøj af medicinsk silicone..

En anden ting, som vi har erfaret er, at der de sidste par år har været flere og flere som ønsker lingeri til kvinder i de store størrelser – altså plus størrelserne som går helt op til XXL/XXXL. Derfor har vi etableret et pænt stort udvalg indenfor denne kategori og kunderne har taget virkelig godt imod disse produkter – både i butikken og på hjemmesiden “Sexgyngen.dk”.

Indenfor et produkt som kondomer, kan vi nu i stigende grad se på salgskurven at mændene nu køber de helt store kondomer, fremfor normal størrelse, som vi så før i tiden.. Om det så er fordi, at de virkelig er blevet større forneden, eller om det bare er deres ego der er vokset, skal vi selvfølgelig ikke kunne sige ;-).

Til sidst kan nævnes at vi, som et led i udviklingen, har lavet et helt nyt tiltag – nemlig en blog, Sexgyngen.dk hvor folk kan spørge om alt hvad angår sexlegetøj, her under dildoer, vibratorer, penispumper, penisringe samt en masse omkring sex i det hele taget.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*