Flere og flere skifter til e-cigaretter

Der er mange forskellige grunde til, at folk skifter fra de traditionelle cigaretter til e-cigaretten. Det hævdes, at der er mange sundhedsmæssige fordele ved at skifte, og samtidig giver det mulighed for at ryge på områder, hvor det normalt ellers ikke er tilladt at ryge. Elektroniske cigaretter er blevet meget populære på kort tid, og selv mennesker som har røget hele deres liv, har haft glæde af at skifte til det sundere alternativ.

Sundhedsmæssige fordele ved at skifte til e-cigaretter

Det har i en del forsøg vist sig, at e-cigaretten har været en del mere effektiv, når det kommer til rygestop, i forhold til nikotinplastre og tyggegummi. Faktisk op til 60% mere effektivt. Dette kan også ses i England, hvor at antallet af rygere er faldet drastisk, efter at e-cigaretten er kommet til. Derudover viser det sig også, at der mange sundhedsmæssige fordele ved at gå fra de normale til de elektriske cigaretter. Der opleves ikke nogen abstinenser, og det viser sig at risikoen for at få blodprop, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme mm., er langt mindre. Det viser sig også, at man tydeligt vil kunne mærke ændringen fysisk, såsom et bedre åndedræt og immunforsvar, samt en større lungekapacitet, hvilket gør det daglige liv en del nemmere. Og så er det også attraktivt på grund af manglen på den dårlige lugt af tobaksrøg. Udover at det ikke generer rygeren selv, kommer det heller ikke til at genere venner of familie, såvel som fremmede omkring rygeren. Ikke kun fordi de ikke kommer til at være ofre til en ikke så rar lugt, men også fordi de ikke bliver ofre for passiv rygning, som man ellers normalt ville blive. Man undgår også misfarvningen af tænder, og så har prisen for forbruget af e-cigaretter også været en meget attraktiv del, da det er langt billigere, end at gå op og købe de normale cigaretter i kiosken.

E-cigarettens model og forskellige smagsvarianter

Udover de fordele der har ve-juice til e-cigaretterist sig at være ved at bruge e-cigaretter frem for normale smøger, er en anden attraktiv del også de forskellige modeller der findes, og mulighederne for en helt masse smagsvarianter. Der er masser muligheder for at få forskellige modeller, såsom en cigaret i farvet plastik eller blankt stål. Og samt de forskellige udseender man kan vælge, er der også de mere avancerede ting, man kan ændre på. Her indgår måder dampen kan produceres på og justering af styrke.

Mange har skiftet til e-cigaret, da det har vist sig at være en effektiv måde at stoppe med at ryge på. Men der er også folk der lægger ud med at bruge e-cigaretten, selvom de aldrig har prøvet dem, som kan købes i kartonpakker. Det er en alternativ måde at være en del af ’rygerkulturen’ på, uden de samme sundhedsmæssige risici, og så virker det også langt mere sikkert og betryggende, at antallet af ingredienser i væskerne er langt lavere, i forhold til normale cigaretter, med op til 4000 ingredienser. Her ligger væskerne i e-cigaretten oftest med blot 4-5 ingredienser.  Dog får man stadig den samme følelse af at ryge og inhalere.

 

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*