Gode nyheder for e cigaret rygere

Siden e cigarettens start har der været meget hetz og snak om, hvor farlige disse e cigaretter er. Der har været tale om de er kræftfremkaldende og den passive røg der kommer ud er farlig.
Om røgen er farlig det skal jeg ikke gøre mig klog på, men når en overlæge fra en lungeafdeling lige frem giver, en fra kræftens bekæmpelse mere eller mindre tørt på med metaforen. “Hvem vil du helst trædes over fødderne med en elefant eller en mus”. I det her tilfælde er musen e cigaretten og elefanten er den almindelige cigaret. Det der menes her er størrelses proportionerne på, hvor farligt det er at suge i en e cigaret i forhold til en almindelig cigaret.
Han udtalte sig også, at hvis hele den danske rygerbefolkning gik over til e cigaretten i morgen, vil man kunne mærke en markant forskel på lungesygdomme.

Selvfølgelig er der nogle stoffer i disse e cigaretter, men de bliver ikke optaget ud i det yderste dele af lungerne, da det er på vanddamp og ikke røg. Dette udtaler overlægen også.

Jeg er meget glad for denne nyhed, da jeg selv har haft mine betænkninger fra mit skift, fra almindelige cigaretter til e cigaretten. De bekymringer er væk nu og jeg er sikker på, at mit skift har gjort, at risikoen for kol er blevet væsentlig mindre.

Hvis du ikke tro et ord af, hvad jeg siger, så tag og se indlægget her omkring e cigaretten.
I indlægget er der faktisk en bar ejer, der helt har sagt stop til de almindelige cigaretter. Dette har hun gjort til trods for, at hendes værtshus ikke hører ind under rygeloven grundet værtshusets m2.

Om det er gode nyheder er måske lidt overdrevet, men i forhold til hvor meget der har været af modgang imod e cigaretter, så er det en ret ok nyhed for os e dampere.

Er du blevet mere beroliget omkring faren ved e cigaretter, så kig en tur forbi hos www.smartsmoke.dk og se hvor jeg har købt min e cigaret.

Har faktisk i forbindelse med denne udsendelse været inde og købe batterier til min e cigaret, for nu skal der dampes på liv og løs.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*