Sådan holder du dit nytårsforsæt – det er lettere end nogensinde! Gode råd til dig der ønsker at stoppe rygning, tabe dig eller noget helt tredje

Det er det samme hvert eneste år ved årsskiftet. Det er et nyt år og en ny begyndelse. Uanset hvordan det forrige år er gået, er der altid mindst én ting vi hver især ønsker at gøre endnu bedre i det kommende år. For nogle gælder dette om at besøge fitness centeret noget oftere, starte med arbejde og skoleafleveringer i god tid, sætte en stopper for rygningen osv. osv. Uanset hvad nytårsforsættet går ud på, ved vi desværre alle hvor svært det er, at holde det i hele 365 dage. Men, men, men! Der findes mange opfindelser, små tricks og meget mere som alle kan udnytte i håbet om, endelig at gennemføre mindst ét nytårsforsæt. Nemlig en e-cigaret

Stop med at ryge ved at ryge

Det lyder nemt  – og det er det også. Mange som ønsker at stoppe med at ryge, prøver sig tit af med en kold tyrker. At stoppe helt. Dette viser sig dog tit, kun at holde i meget kort tid, da det altid frister med én enkelt og derefter endnu én osv.. Derfor er der opfundet en e cigaret til netop de, som ønsker ikke at ryge. Ja, du læste rigtigt – en e cigaret. Dog er den ikke af papir som alle andre, men er i stedet af plastik. Den indeholder 3 dele, der genererer damp, så du slipper for at inhalere en masse skadelige stoffer. Oplevelsen af at ryge får du altså stadig med en e cigaret, men du vil se en verden til forskel med hensyn til dit helbred. Cigaretten kan dertil også genbruges et vist antal gange og din pengepung vil takke dig for dette køb – det er to fluer med ét smæk!

Hav det sjovt og bliv fit på samme tid

At tage i træningscenter betyder ikke kun tunge vægte i timevis samt en masse svedende mænd. Tværtimod er der kommet større og større fokus på kvinder i træningscentret og dette berører i den grad også holdtræninger. Her kan du i stedet slå dig løs med en masse andre til zumba, samba, yoga, spinning eller hvad det nu er der skal til for at du med glæde kan komme op af sofaen og ind i træningscenteret. Bor du i en stor by har du helt sikkert også et stort udvalg af fitnesscentre, som hver især har noget helt forskelligt at tilbyde. Tag af sted alene eller tag af sted med en ven/veninde.

Alt efter hvad dit nytårsforsæt er, vil der altid være en måde, som gør det sjovere og lettere at holde. Det gælder bare om, at skabe motivationen, hvis ikke den allerede er der. Gode råd er lette at finde på diverse internetsider. Ønsker du at tabe dig har hvert fitness center deres egen hjemmeside med informationer og en e cigaret kan du finde ved at klikke dig ind på www.smartsmoke.dk. Så er du allerede godt på vej til et gennemført nytårsforsæt. Held og lykke!

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*