En sengerand kunne få Fredrik til at sove

I over et halvår har vi ikke kunne få vores søn til at falde i søvn i hans egen seng. Vi har prøvet alt, lige fra at svøbe ham ind til at give ham varmt mælk. Ja det er rigtigt, vi prøvede faktisk det amerikanske film trick med den varme kop mælk og det virkede ikke en døjt. Jeg siger ikke, det ikke kunne virke på jeres barn, men det virkede ikke på Fredrik.

En dag jeg var i mødregruppe og jeg var rigtig bombet og rigtig træt af det hele, grundet ingen søvn om natten og ingen sammenværd med min mand, brød jeg simpelthen sammen, til stor fortvivlelse for de andre. Jeg fortalte jo selvfølgelig om mit problem og jeg fik masser af råd fra min mødregruppe.

Alle rådene var super gode, men alle rådene havde jeg fået før. På vej hjem kom Susan (en fra min mødregruppe) hen til mig og spurgte, om jeg havde prøvet en sengerand til tremmesengen. Jeg vidste ikke lige, hvad en sengerand var og jeg skulle da også lige have forklaret, hvad en sengerand var.

Jeg fik forklaret, at det er en rand man sætter rundt om sengen, som eventuelt er påtrykt motiver til at stimulere babyen. Da jeg fik det at vide, var det som om, der lige pludselig var et håb forude. Jeg gik straks hjem og googlede god sengerand og faldt over den økologiske butik www.sengerand.dk. Den skulle jeg da lige ind og dyrke, uha det var noget kun farligt, for det blev ikke kun til en ny tyk sengerand fra sebra, men også et sæt sengetøj fra sebra og det var med ugler, som min søn elsker.

Efter jeg har fået sengeranden og det nye baby sengetøj har min søn sovet hele natten i sin egen tremmeseng. Hvor fedt er det ikke lige, men også lidt tankevækkende. Hvis vi havde vidst det fra starten, havde vi ikke været nødsaget til at gå igennem en slags krise i mit forhold til min mand. Nu går alt super godt og vi hygger alle tre og manden og jeg, ja hvad kan jeg sige andet end jeg er gravid igen.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*