SMS lån med hurtig udbetaling

sms lån gratis

SMS-lån er meget populære blandt de yngre lånere i Danmark. Det skyldes ikke mindst at det er en hurtig låneform, men også at næsten alle kan få et SMS-lån. Mens bankerne pga. krisen afviser folk pga. deres kreditværdighed, er det næsten altid muligt at få et gratis SMS-lån med hurtig udbetaling: Trygt.dk. Trygt.dk er en af Danmarks ældste online lånesider, som du bør besøge, før du skal låne penge.

Et SMS-lån fås typisk til nogenlunde samme rente som et normalt kviklån, men lånebeløbet er generelt mindre. Til gengæld skal man ikke udfylde lige så mange papirer og det er hurtigt at sende en SMS og se pengene komme ind på kontoen bare en dag eller to senere. Hos nogle udbydere kan du låne op til 10.000 kr via SMS gratis og rentefrit, hvis du er ny kunde.

Krav til låntager

Modsat de fleste kviklån kan man få et SMS-lån selvom man er under 25, nogle steder er der dog et krav om at man skal være mindst 21 år gammel. Alderen skal derfor ikke holde en tilbage, og da der typisk er tale om små beløb løber låneudbyderene heller ikke så stor en risiko.

Det er vigtigt at vide at SMS-lån er dyrere end at gå ned i banken og låne penge der hvis det ellers er en mulighed. Dog har mobillån den fordel at de løber meget kort tid og de er nemmere og hurtige at optage, derfor kan det være tidsbesparende i forhold til at gå ned og tage en samtale med sin bankrådgiver.

Sammenlign låneudbyderne af hurtig lån online

Der er rigtigt mange der tilbyder lån via SMS, så derfor er det vigtigt at undersøge markedet. Der er også nogle firmaer der tilbyder andre lånemuligheder eller fx rentefrihed i en mindre periode. Ved at undersøge markedet og sammenligne rentesatser og vilkår er det muligt hurtigt at spare nogen penge på ens lån.

Der findes flere gode lånesider på nettet, som sammenligner markedets bedste og billigste lån, så du er fri for at gøre arbejdet:

På ovenstående hjemmesider finder du overskuelige oversigter over lån.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*