Berliner luft

Det er sent om aftenen, og jeg sidder her og laver ingenting. Lytter til musik. Og til den familie, som larmer ovenpå. Jeg har ingenting at lave – eller rettere: Jeg har masser at lave. Gider bare ikke. Jeg har da også lov til at være doven.

Drømmer lidt

Jeg ligger på min sofa og lytter til musikken. Drømmer mig hen til alle de kendte steder, hvor jeg har været. Paris, Berlin, Rio de Janeiro… osv. Mange steder i hele verden.

Og jeg får den her længsel efter at kunne rejse igen. Tænk. Hvis jeg kunne få billige flybilletter gratis til hvor som helst i verden. Ville jeg så rejse så meget, som jeg gjorde engang? Måske. Måske ikke.

Hvis nu jeg kunne få en flybillet til Berlin i morgen, ville jeg så rejse derned og bruge 5 – 8 dage på at udforske byen på ny? Tankerne får mig til at tænke på forskellige kvarterer i Berlin – før og efter murens fald for mange år siden.

Flybilletter til Berlin?

Ja, hvis jeg kunne finde flybilletter til Berlin til mig selv og min kæreste, og som jeg kan betale, så ville jeg godt tage derned nu. Det kan jeg vel her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/tyskland/berlin/  Og udforske byen igen – og skrive en ny bog om livet der. Min bog kunne godt trænge til en opdatering.

Afsted afsted

Jeg bliver lige pludseligt revet ud af min drømme-tilstand. Ja, selvfølgelig. Du skal da finde de flybilletter. Nu! Lad være med at ligge der og dovne. Få gjort noget ved den bog. Du ved jo godt, at der er en grund til, at den ikke ligger på top-10 listen længere. Og du ved godt, hvad der skal til, for at du får den derop igen. Kom i gang. Nu!
Jeg sætter mig ved mit skrivebord og finder flybilletterne. Booker også et værelse, og fortæller min kæreste, at vi tager afsted i morgen tidligt. På ubestemt tid.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*