Der er dårligt vejr på vej

Vejrudsigten for de kommende dage lyder på en ganske stor mængde nedbør. Noget af en omvæltning, når vi nu igennem længere tid har været vant til dage med både tørvejr masser af solskin. Men sådan er det jo med vejret. Det forandrer sig konstant.

Problemet med det dårlige vejr

Problemet med det dårlige vejr lige nu er sådan set bare, at vi lige er vendt hjem fra 3 ugers ferie og der er mere end rigeligt, som trænger til en kærlig hånd udenfor. Både græsplænen og hækken trænger gevaldigt til at blive klippet. Det er faktisk så galt fat med hækken, at den nu bøjer sig så langt ind over vores fliser, at vi næsten ikke kan komme hen til hoveddøren. Så det skal der altså bare gøres noget ved. Arbejdet med at slå græs kan lidt bedre vente. Men det ser nu ikke alt for godt ud, med en sveden græsplæne, som burde være klippet for 14 dage siden.

Men det værste er nu slet ikke græsset og hækken. Der skal såmænd nok komme så meget ophold i regnen, at jeg kan få de par opgaver klaret. Nej, det er meget være med stakittet og træ terrassen. Begge dele skal vi nemlig have malet inden efteråret og vinteren igen sætter ind. Egentlig skulle de have været malet allerede sidste år. Og da fik vi da også købt malingen. Men selve malerarbejdet nåede vi aldrig til. Men det kræver altså nogle dage i rap med tørvejr. Ellers bliver resultatet ikke særlig godt. Og så kan man stort set lige så godt lade være, for så skal det bare gøres om igen.

Udendørs aktiviteter er sjovest, når vejret er godt

I det hele taget er det knap så sjovt med udendørs aktiviteter, når vejret ikke rigtig arter sig. Det er bare så meget bedre, når det holder tørt og ikke er for blæsende. Og så må der også gerne være lidt solskin. Men det er nok også bare fordi jeg gerne vil have det helt perfekt. Og sådan er vejret jo altså bare ikke altid. Det har sin helt egen vilje! Mange ting kan vi styre og kontrollere. Men vejret har vi da heldigvis ikke fået krammet på – endnu!

Vi må lave noget indendørs i stedet

Men så må vi jo bare finde på nogle gode indendørs aktiviteter i stedet. Lige nu tror jeg, at jeg vil lave mig en stor portion lækre pandekager. Dem går man nemlig aldrig fejl i byen af.

Men ellers er der såmænd nok også nogle andre opgaver i huset, som jeg kan tage mig til. Ellers kan jeg bare spørge min kone. Hun plejer ikke at være længe om at præsentere mig for en eller anden liste med ting, som vi stadig ikke har fået ordning på.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*