Digital Signage

Tiderne skifter og i mediebranchen er digital signage (digitale skilte) en stor del af det at kommunikere sit budskab til mange mennesker. Det har i specielt U.S.A været meget udbredt og vi ser også tendensen i Danmark efterhånden. Med en digital skiltningsløsning fra GreenWeb er man som virksomhed på rette spor.

Ved at udnytte den nyeste teknologi fra Microsoft har GreenWeb udviklet en platform for digital signage som bringer nytænkning og innovation ind i det traditionelle digitale signage marked. GreenWeb’s informationsplatform er bygget til traditionel digital signage, hvor det er statiske billeder, video, web, flash, med mere som vises på en storskærm. I den senere tid er der blevet udviklet meget på platformen og det har skabt en mere intelligent og innovativ platform til digitale skilte.

Eksempelvis er det med bevægelsessensorer, stregkoder og RFID blevet muligt at opnå en helt anden dimension af interaktion med brugere, dette kombineret med en touch skærm er en utrolig effektiv platform for at skabe interesse omkring produkter eller informationer.

Forestil dig at du nærmer dig en skærm og den så reagerer på at du er tæt på den og viser indhold der er specielt målrettet dig, eller giver dig mulighed for at interagere med systemet gennem en berøringsfølsom grænseflade.

Disclaimer