Gratis tilbudsavis fra danske webshops

Jeg sidder lige og surfer lidt rundt på nettet, og forsøger at komme op til speed på mine blogs. Det er et hårdt arbejde hele tiden at skulle følge med. Problemet er at man mange gange hellere vil smide sig på sofaen og se en genudsendelse af “sex and the city”. Man har ingen tid, alle ens projekter skal jo også vedligeholdes.

Så var det at jeg faldt over en side på nettet hvor det var muligt at smide tilbud fra sine webshops op, således man kan gøre dem mere synlige for andre kunder på internettet. Det svære er jo hele tiden at gøre opmærksom på sin butik. Har man pange kan man købe sig til mere trafik i form at optimering af sin side via SEO eller lignende. Mine butikker giver ikke så meget at jeg kan forsvare at bruge mange tusinede kroner på optimering (mange af jeg vil så sige: “hvordan kan du have råd til at lade være”. Denne tilbudsavis på nettet er et gratis alternativ til en traditionel tilbudsavis. De tilbud du måtte have i din webshop kan hurtigt drukne i mængden på nettet. Derfor er denne tilbudsavis et rigtigt godt eksempel på hvordan man i fællesskab kan løfte det til noget mere. Det er muligt at oprette et gratis tilbud på siden, det koster gratis! JA GRATIS! Jeg springer på med det samme og sender tibud den vej, de kan hurtigt tjenes hjem igen (det var jo gratis 😉

Disclaimer