Hvilket webhotel skal jeg vælge?

WerbeFabrik / Pixabay

Når du skal have købt et nyt webhotel, enten til dig selv eller til din virksomhed så er det vigtigt at se sig omkring. Hvis ikke man har erfaring med webhoteller eller teknikken bagved, kan det godt betale sig at kontakte et professionelt webbureau for hjælp.

Hvilken teknologi?

Når man skal indkøbe sit webhotel er en af de første ting man skal kigge efter er den teknologi, der ligger under det hele. Det er vigtigt at man vælger den rigtige teknologi, da det kan have indflydelse på hvilke systemer man kan løre fra sit webhotel.

Inden man kan tage stilling til hvilken teknologi man skal vælge skal man så have besluttet sig for hvad det er man vil have på sin hjemmesiden. De forskellige typer af systemer man kan have på sin hjemmeside har forskellige krav til den underliggende teknologi.

WordPress eller Umbraco?

Mange gange skal man vælge mellem to systemer til at drive sin hjemmeside med. De to helt store og nogle af de mest populære er henholdsvis WordPress og Umbraco. De bruger også hver sin teknologi. Det betyder at hvis man vælger WordPress som sin platform så skal man vælge et PHP webhotel, mens hvis man vælger Umbraco så skal man vælge et ASP.NET webhotel. Både PHP og ASP.NET er navnene på de teknologier der er på webhotellet.

Om du skal vælge det ene eller det andet kommer an på hvad det er du skal bruge din hjemmeside til. Hvis det er en personlig blog der skal laves og du selv vil sætte dig ind i det hele, så skal du vælge wordpress og et standardtema.

Hvis du vil have en professionel hjemmeside til din virksomhed med et unikt design, samt en masse muligheder for udvidelser, så skal du vælge Umbraco.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*