Kim kan det med hastighed

Hastighedsoptimering

Hvis du arbejder med hjemmesider, ved du sikkert allerede, at hastighed er en ganske afgørende faktor – både når det handler om brugervenlighed og om SEO. Men ofte er det lidt at rende panden mod en mur, når du sidder med en rapport fra for eksempel Googles Speed test – for hvad skal du egentlig gøre, hvis den for eksempel siger, at du skal reducere serverens svartid?

Kim Tetzlaff ved noget om det

Danske Kim er kendt i webverdenen for sin unikke viden om hastighedsoptimering, og han begår jævnligt nogle særdeles brugbare artikler om emnet. Fro eksempel har han for nylig skrevet om at reducere serverens svartid på sin blog: http://kim-tetzlaff.dk/reducer-serverens-svartid-google-pagespeed-insights.html – det er ikke for begyndere, men det er omvendt heller ikke alt for kompliceret.

Det er klart, at på det niveau teknisk, hvor Kim arbejder, er det altså en forudsætning, at du har en vis viden, hvis du selv vil arbejde med sagerne. Alternativt kan du jo sende artiklerne til din webudvikler, der i den grad vil kunne hente asser af god viden fra Kim.

Webudvikling er også på programmet

Kim arbejder også med decideret udvikling – nogle gange helt fra bunden og andre gange med udvikling ovenpå eksisterende platforme så at sige. Ofte sker det i et samarbejde med andre udviklere, der så trækker på Kims særlige kompetencer indenfor optimering af hjemmesiders hastighed.

Video om hastighed

På forsiden af Kims egen hjemmeside er der en video, som bestemt er værd at se nærmere på. Hans hjemmeside: http://kim-tetzlaff.dk/

Tag et kig ind der, og så vil vi da anbefale, at du gemmer hans adresse til den dag, hvor du står med en hjemmeside, der ikke er hurtig nok til at leve op til de krav, der stilles i dag. Der er ikke mange – om nogen .- der kan gøre det bedre end Kim, når det gælder om at sætte raketfart på en hjemmeside!

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*