Afbudsrejse eller bare fly?

Vi har en idé: Vi vil gerne en tur til Las Vegas, USA. Vi vil gerne opleve den atmosfære, som vi har set i ualmindeligt mange film: Euforien over at vinde den store gevinst, spændingen ved at se andre satse store beløb, lydende fra de enarmede tyveknægte osv. Vi vil se, hvad det er for nogle mennesker, der bliver gift i Las Vegas, vi vil simpelthen bare prøve at være en del af spillefuglenes Mekka. Og hvis vi er heldige, så kan det være, at vi render ind i en filmoptagelse? Hvem ved.

Billige billetter?

Derfor har jeg kigget efter billige flybilletter til Las Vegas. Det er faktisk muligt at komme dertil for et beskedent beløb. Men man skal vente i ualmindeligt lang tid, fordi der er nogle mellemlandinger. Jeg har fundet flybilletter dertil, hvor man ikke skal vente i så lang tid, men de koster ca. dobbelt så meget som de billigste. Vi skal lige huske, at vi også skal betale for et hotelværelse, så det kan blive en dyrere rejse end vi egentlig har budgetteret med. (Og ja, en del af budgettet skal da også gå til at forsøge at vinde …)

Afbudsrejser er smart

Jeg sludrer med min kæreste om det. Hvad skal vi gøre. Han er lidt uenig med mig om, at vi skal købe den billigste billet.
Jeg beder ham om at finde et godt forslag. Nu har jeg ledt efter billetterne i lang tid. Han sætter sig ved lap toppen og begynder at søge. Men han har en anden tilgang end jeg. Han leder efter rejser / afbudsrejser med fly til Las Vegas ikke efter flybilletter.  Og vupti. I løbet af ca. 7 minutter har han fundet en rejse dertil, som er til at betale. Flybillet og hotelophold inkluderet i prisen. Lige midt i Las Vegas. På et hotel med kasino! Kan det være bedre?

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*