Barcelona igen

Altså i sidste uge, da der var den her EM-semifinale, der var jeg helt klar på at finde flybilletter til London. Men det fik briterne sat en stopper for! Desværre. Fatter det ikke. Men de ville ikke give os så mange billetter. Og de ville faktisk helst ikke have, at vi fløj ind fra Danmark. Så jeg satte mig ned på torvet her i byen og så kampen på en storskærm. Fed kamp. Trist med det straffespark. Det skulle have været 2 – 1 til DK. Men pyt, det er kun en fodboldkamp. Der vil blive talt om den i lang tid. Helt sikkert. Og landsholdet har gjort det godt.

Grum start

De havde jo en meget chokerende start med den spiller, der faldt om. Så jeg tænker, at jeg vil spare sammen til VM-finalen til næste år. Vores landshold kommer langt. Og skuffelsen fra London skal vi nok få ændret på. Men næste år? Det er der ret lang tid til. Og jeg vil faktisk gerne ud og rejse. Min kæreste vil også gerne med på en kort tur. Hun har travlt. Men en lille storbyferie kan vi godt få tid til. Det skal vi.

Barcelona

Jeg har derfor tænkt mig at overraske hende med at finde billige flybilletter til Barcelona her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/barcelona/. Jeg ved, at hun er glad for Spanien. Selv har jeg aldrig været i Spanien. Så en lille rejse derned i næste uge synes, jeg er en god idé. Lidt som kompensation for, at vi ikke kom til London.

Flyver på onsdag

Jeg har købt flybilletter til på onsdag. Har booket hotel med mange faciliteter. Glæder mig til at give hende billetterne i aften. Og så håber jeg bare på, at der ikke kommer nogen flyforsinkelse i Frankfurt, hvor vi skal mellemlande. Og ja, ringen er købt. Jeg har den i min lomme. Jeg vil fri til hende. Over en romantisk spansk middag.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*