De bedste fluehjul – husk at tjekke det inden sæsonstart

Det er ved at blive sæson for at komme ud og fiske. Som det sker hvert eneste år er der mange mennesker so lige skal igennem deres fiskegrej og sikre at det hele er klar til en ny sæson.

Noget af det mange de overser er at de glemmer at tjekke deres fiskeline og deres fiskehjul. Disse to elementer er måske noget af det mest centrale i hele en lystfiskers fiskegrej. Det er en af de væsentlige dele som er ret nemme at komme til at tjekke.

Det klassiske er at man, ud af frustration, i slutningen af sidste sæson filtrede hele hjulet ind med fiskelinen og udskød det at fikse det hele til næste sæson. Det er så nu du står og skal have styr på dette.

Alt efter om du er ved at klargøre din fluestang eller din spinnestang så skal du huske at få tjekket fiskehjulene igennem sammen med det hele. Det er en af de vigtigste ting.

Naturligvis er det også vigtigt at få gennemgået alle kroge og købt nye sildeforfang (det er snart sildesæson) og så se om de gamle silkekroge til hornfiskene er helt mørnet eller om de kan holde en sæson mere. Det er mange gange meget bedre at få købt nogle nye, der er ikke noget værre end at stå med en hornfisk på krogen og miste den for herefter at rulle ind og se resterne af ens silkekrog, der er mørnet. Undgå frustrationen og køb hellere nogle nye.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*