Flyv fra Billund

Jeg er international dommer. Derfor bliver jeg ofte sendt ud i vores region (Europa) for at dømme til internationale konkurrencer, som tæller med på det internationale forbunds rangliste. Jeg har ikke været international dommer i særlig lang tid. Jeg fik min eksamen sidste år, og siden da, har de sendt mig ud til mange events. Normalt har vi brug for flybilletter fra Billund til London, da min onkel er flyttet derover.

Men mest til de lidt ’perifere», hvis jeg må sige det sådan. De vil jo nok gerne sikre, at jeg får en masse erfaring og beviser, at jeg er en god dommer, inden jeg kommer helt ind i de ’varme’ events. Jeg elsker at være til konkurrencerne. Det er en aktivitet, som både tager og giver. Jeg lærer en masse af de mere erfarne dommere, og jeg lærer fra mig til konkurrencens deltagere, da arrangørerne ofte også spørger, om jeg vil give et kursus i forlængelse af konkurrencen. Det kan jeg aldrig sige nej til.

Ljubljana

Nu skal jeg så til Ljubljana i næste weekend og har brug for at finde billige flybilletter til mig selv og min søn, som skal med. Min mand er på forretningsrejse, så der er intet andet valg. Normalt rejser jeg alene, men denne gang, så skal drengen med. Det bliver hyggeligt.

Heldigvis er min dreng rigtig sød til at hjælpe mig med at lede efter flybilletter til Ljubljana. Han har faktisk allerede fundet 3 forskellige muligheder: Vi kan komme afsted torsdag morgen, torsdag eftermiddag eller fredag formiddag.

Fredag formiddag er for sent, der er lægetjek, hvor jeg skal være til stede, så jeg vil ikke risikere, at vi ankommer for sent. Så selv om flybilletterne til Ljubljana torsdag eftermiddag ikke er de billigste, så er det dem, vi vælger. Så undgår vi, at jeg stresser over angst for at komme for sent, og måske får vi også tid til at se lidt af Ljubljana fredag formiddag, inden lægetjekket starter.
Og så har vi bestemt, at min dreng ikke går i skole mandag, så vi har hele dagen til at se resten af byen sammen.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*