Mickey Mouse fylder 90 år

90 år. Så længe siden er det, at den fantastiske, folkekære og populære Disney skikkelse Mickey Mouse så dagens lys.

Mickey Mouse har altså i næsten 100 år henrykket børn såvel som voksne via fantastiske, fantasifulde og sjove historier om hans gøren og laden. Det er primært gennem tegnefilm og bøger/blade, at Mickey har henrykket os. Men også gennem animerede film og som figurer i forlystelsesparker o.lign. har denne populære Disney figur vist sig frem.

I anledning af Mickey Mouse’ 90 års fødselsdag har Ravensburger udgivet et helt specielt puslespil for at ære og hylde den sejeste og mest kendte mus i verden. Og det er noget af et puslespil, som Ravensburger har begået her.

Puslespillet, som slet og ret hedder Disney: Mickey Mouse – 90 år består af ikke mindre end 40.320 brikker og fylder hele 680 x 192 cm, når det er lagt. Hermed er puslespillet et af de største i verden og man kan være sikker på at få en rum tid til at gå, når man går i gang med at samle det.

På trods af den fremskredne alder fortsætter Mickey Mouse med at henrykke og er fortsat en af de allermest populære figurer i Disneys vidunderlige univers. Og mon ikke Mickey lige tager endnu 90 år? Der er i hvert fald intet, som tyder på, at den lille mus ikke fortsat vil bibeholde sin store popularitet. Selv i en verden spækket med elektronik og nye underholdningsformer vedbliver de skønne Disney figurer at være populære og en evig kilde til morskab og sjov.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*