Mickey Mouse fylder 90 år

90 år. Så længe siden er det, at den fantastiske, folkekære og populære Disney skikkelse Mickey Mouse så dagens lys.

Næsten 100 års med fantasifulde og sjove historier

Mickey Mouse har altså i næsten 100 år henrykket børn såvel som voksne via fantastiske, fantasifulde og sjove historier om hans gøren og laden. Det er primært gennem tegnefilm og bøger/blade, at Mickey har henrykket os. Men også gennem animerede film og som figurer i forlystelsesparker o.lign. har denne populære Disney figur vist sig frem.

Ravensburger hylder Mickey

I anledning af Mickey Mouse’ 90 års fødselsdag har Ravensburger udgivet et helt specielt puslespil for at ære og hylde den sejeste og mest kendte mus i verden. Og det er noget af et puslespil, som Ravensburger har begået her.

Puslespillet, som slet og ret hedder Disney: Mickey Mouse – 90 år består af ikke mindre end 40.320 brikker og fylder hele 680 x 192 cm, når det er lagt. Hermed er puslespillet et af de største i verden og man kan være sikker på at få en rum tid til at gå, når man går i gang med at samle det.

Mickey Mouse fortsætter med at henrykke

På trods af den fremskredne alder fortsætter Mickey Mouse med at henrykke og er fortsat en af de allermest populære figurer i Disneys vidunderlige univers. Og mon ikke Mickey lige tager endnu 90 år?

Der er i hvert fald intet, som tyder på, at den lille mus ikke fortsat vil bibeholde sin store popularitet. Selv i en verden spækket med elektronik og nye underholdningsformer vedbliver de skønne Disney figurer at være populære og en evig kilde til morskab og sjov.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*