Det er dejligt, når vinduespudseren kan trækkes fra

Der kan siges mange ting om den danske regering og det er ikke altid positive ting, der kommer frem. Valgløfter er blevet brudt og der har været rekord mange ministerrokader på ganske kort tid, men den røde regering skal dog alligevel have ét lille klap på skulderen. De har nemlig indført, at man kan trække arbejdslønnen fra, hvis man har fået udført håndværkerarbejde. Man kan trække fra helt op til 15000 kr om året. Det er ret cool og jeg synes, det er en fin vej frem til at skabe lidt vækst og måske også til at få skåret lidt ned på alt det sorte arbejde. Det er jo desværre en disciplin vi danskere er ret gode til.

Jeg har allerede benyttet mit fradrag flittigt i år. Jeg startede året med at få slebet og lakeret gulvet i hele underetagen af huset. Det blev virkelig pænt og næsten hele regningen kan trækkes fra, det langt størstedelen af den slags arbejde jo er arbejdstimer. Derefter fik jeg malet mit loft og igen kan næsten det hele trækkes fra, da der kun bliver brugt meget lidt materiale (maling). Man kan jo sige, at det kun er engangsarbejde – det er jo alligevel ikke lige hver måned, jeg skal have slebet gulvet eller malet loftet. Til gengæld har jeg valgt at hyre den lokale vinduespudser, der bare kan rengøre mine vinduer tip top. Jeg har  længe tænkt over, at jeg gerne ville hyre sådan en, fordi det er lidt besværligt at få pudset vinduerne på 1. sal og med fradraget syntes jeg, at det var til at overskue rent prismæssigt. Min veninde har gjort det samme, så det kan være, vi er godt på vej til at skabe en trend i Nordjylland.

Disclaimer

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*