Rådgivende Ingeniør – brandsikring

Som overskriften antyder er jeg rådgivende ingeniør. Det betyder ikke andet end at jeg arbejder med at rådgive omkring ingeniøropgaver. Meget af tiden går med at læse dokumenter, så det er måske ikke så “hot” som det lyder. Mere om min historie her.

fire_flamesNyheden omkring dette indlæg er måske ikke så relevant for alle, det er nok mere noget nørderi omkring brandsikring. Jeg har i mange år arbejder med at brandsikre bygninger, ja helt frem til min pension har jeg arbejdet med at lave brandstrategier, brandrådgivning og brandsikring for forskellige virksomheder i Danmark – og det har været helt fantastisk.

Nu, hvor jeg ikke arbejder med det længere er det mere en interesse og jeg hjælper lidt til der hvor jeg kan. Jeg har i mange år arbejdet for de helt store virksomheder som er super gode til alle ting omkring et byggeri. Nu hvor jeg kan træde et skridt tilbage kan jeg se en fordel i at man har sin egen, højt specialiserede virksomhed, hvor man indenfor et begrænset område kan hjælpe andre, fx. lidt som virksomheden igniz.dk. Jeg har ikke nogen forbindelse til virksomheden (andet end at vi bor i samme by) men skulle jeg have lavet noget om i min karriere, ville det nok være at fokusere på en virksomhed, hvor der var plads til at fokusere på brandsikring og brandrådgivning.

Sådan er det jo typisk når man kigger tilbage og siger de kendte ord: “hvis bare jeg havde…[indsæt selv din drøm her]”. En lille virksomhed, hvor jeg arbejde med det jeg elsker, selv bestemmer og selv kan styre opgaver og det hele. Se, det ville have været fantastisk. Dette kan måske være en opfordring til andre om ikke at ignorere, eller i det mindste overveje fremtiden – og om man skal være selvstændig eller ej.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*