Det er kedeligt at være single

 

Hvis man spørger singlerne, hvad de savner allermest i deres singleliv, vil mange nok svare, at de savner en kæreste til at ligge i sofaen om søndagen. En søndag på sofaen kan godt være lang og ensom når man er single, og det er ofte her singlerne mærker afsavnet, fordi mange kærestepar bruger søndagen sammen. Der er også mange singler der generelt savner en partner, som man kan dele dagens oplevelser med. Mange oplevelser bliver lige en tand sjovere og mere specielle, hvis man har en at dele dem med. Man kan tale om oplevelsen, og give oplevelsen videre. Derudover bruger mange kærester hinanden, når man oplever problemer i livet. Det kan være på arbejdet, eller i familien. Her har kæresten oftest en stor betydning, for at man kan få talt om problemerne i ens liv. Det kan altså godt være kedeligt, hvis man er single. Men hvorfor er det kedeligt at være single, og er det virkelig så meget sjovere at have en kæreste?

Det er kedeligt at være single – eller er det nu også det?

Men er det nu også så kedeligt at være single, som det påstås ovenfor? En af de store fordele ved, at være single er, at man har en enorm frihed – det kan fx være i forhold til at dyrke sex med andre. I relation til dette, så er muligheden for at få en sexdate nu større end nogensinde. Der er med internettet nemlig kommet alverdens fabelagtige muligheder – specielt på det seksuelle område.  Nu til dags er de nemlig blevet markant nemmere, at finde en sex date på de mange onlinesider. Her er det nemlig muligt, at finde tusindvis af række danske mænd og kvinder, der søger erotiske pirrende oplevelser – både virtuelt og i virkeligheden!

Selvom der også er fordele ved at være single, så må det konkluderes, når man afvejer fordele og ulemper, at det er kedeligt at være single!

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*