Flere og flere benytter sig af senior dating

senior dating benyttes af flere og flere

Senior dating bliver mere og mere populært. Sider der tilbyder dating for singler der er plus 40 eller 50 år gamle oplever at der kommer flere og flere brugere til. Dette går godt i spænd med at der er flere og flere brugere på standard datingsider. Der er ikke længere det samme tabu over at være medlem af en datingside, som der var for ti år siden. Denne tendens er nu ved at sprede sig til de borgere man kategoriserer som seniorer. Borgerne i denne aldersgruppe er altså ved at tage endnu en tendens fra de yngre generationer til sig. Det kan der være flere grunde til.

Hvorfor er der kommet flere brugere på senior datingsiderne?

Der kan være flere grunde til at flere og flere benytter seniordatingsiderne. Som nævnt er det tabu der har været tidligere omkring det at være medlem af en datingside, ved at forsvinde. I kraft af at flere benytter sig af datingsider, giver dette god mening. Grunden til at flere i alderen der kaldes seniorer bruger datingsider for deres egen aldersgruppe, kan også skyldes flere ting. Måske har brugerne der kommer til disse sider prøvet kraft med en standarddatingside, og oplevet at der ikke var nok mulige romancer på ens egen alder. Derfor vil det være naturligt at søge mod en side der passer mere til ens egen målgruppe. En anden grund kan være det stigende antal skilsmisser vi ser i dag. Mange af de par der bliver gift ender også i en skilsmisse. Tal viser at det er ca. hvert andet par der bliver gift, som også ender med at blive skilt. Det at der er flere der bliver skilt i dag end tidligere, gør også at der er flere singler i alderen plus 40-50 år. Dette kan også være en forklaring på at senior dating vokser. Samtidig går de fleste heller ikke så meget i byen når de rammer senior alderen. Det er her mange er på jagten efter en mulig partner, og det er klart at jo mindre man går på jagt, jo mindre må man også forvente at fange.

Der er ingen grund til at opgive kærligheden, når der findes senior dating

Det giver da heller ingen mening at man skal opgive kærligheden, bare fordi ægteskabet ikke fungerede eller man er kommet op i årene. Det at der er flere og flere der benytter senior dating, viser også at der er flere fisk i det hav at tage af. Så hvis der er godt med fisk at tage af, hvorfor skulle man så opgive kærligheden. Et eller andet sted søger alle vel efter en partner. Det ligger i vores natur at have en at dele livet med. Senior dating vokser, og det er en mulighed som man kan vælge at benytte sig af hvis man føler sig ensom eller bare gerne vil have en at dele livet med. Et ordsprog siger, at kærlighed ingen alder har, så hvorfor skulle dating have det.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*