Julens baby kjole

Babys første jul er noget helt særligt og har man en lille pige, så skal hun helt sikkert have en ny og fin kjole, til at markere højtiden og tage sig ekstra sød og fin ud. Mange børnetøjdesignere kommer med en årlig julekollektion, der typisk holder sig til julens traditionelle farver og er rigtig fine. Hold lidt øje på nettet og i butikkerne i efteråret, hvor de typisk kommer på hylderne. Der kan godt være lidt rift om det skønne juletøj, så køb tidligt og vælg en realistisk størrelse.

En baby kjole til hverdag og fest

Som mor er der ikke noget skønnere, at at putte sin lille pige i en kær kjole og det behøves ikke kun at foregå til festlige anledninger. Vælg babykjoler der er enkle, har en god pasform og er bløde og fleksible at have på, så kan de bruges både til hverdag og fester. Bevægelsesfrihed er alfa og omega i alt børnetøj, – også til de helt små der skal kunne spjætte og sparke med benene uden besvær. Et andet pejlemærke, når man skal vælge fornuftige børnetøj, er at undgå kemi. Læs på mærkerne og spørg i butikken, hvis du er i tvivl. Gå målrettet efter materialer som uld og bomuld og ikke syntetiske stoffer, som f.eks. nylon. Overvej om den fine prinsessekjole, som du er faldet for, også er rar at have på og vil føles behagelig mod den lilles sarte og bløde hud.

Køb en baby kjole i den rigtige størrelse

Det er ikke spor let at ramme den korrekte størrelse når man køber tøj, fordi babyer vokser så hurtigt. Mange ender tit med en baby kjole der enten er alt for lille eller alt for stor, ingen af delene er optimal. Når julekjolen købes allerede i efteråret, så kan der ske meget inden den 24. december, så vær opmærksom på det. Skulle du lave et fejlkøb, som er for sent at bytte, så sælg videre til en anden mor eller forær kjolen til en, der faktisk kan passe den, så den kommer i brug og ikke bare ligger i skabet.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*