Hjemmelavet is med smarties

Hjemmelavet is er noget af det nemmeste at lave selv. Det eneste man skal have er en fryser så man kan fryse isen. Der er ikke noget svært i det og resultatet er super godt.

Alle elsker en god is til desert og her for nyligt skulle jeg lave is til en børnefødselsdag. Der kom omkring 15 børn og de skulle have noget nemt at spise til desert, de var sikkert i forvejen mætte af at spise boller og drikke kakao. Så jeg besluttede mig for at skyde genvej til at lave en lægger hjemmelavet vanilleis med smarties.

Den nemmeste måde at lave dette på er ved at tage en vanilleis og blande smarties i den. Her kommer mit bedste trick til at lave en billig hjemmelavet is som er super lækker og nem at lave.

Tag i Aldi og køb alle ingredienserne (der er kun 2). Du skal have noget vanilleis, de har en 2,5 liter vanilleis der er super god og smager “rigtigt”. Sådan en skal man bruge og så nogle chokoladelinser (smarties). Når man kommer hjem stiller man isen på bordet og venter til den er blevet lidt blød. Hvis man har en foodprocessor kan den bruges til at fremskynde processen.

Når isen er blød sådan lidt før softice, men stadig forholdsvis stiv, blandes alle chokoladelinserne deri og det røres rundt og stilles i fryseren igen, til det skal bruges.

Det var det – det var super nemt og jeg fik lavet omkring 2,5 liter vanilleis med smarties til omkring 60 kroner. Det må være den billigste desert jeg længe har lavet.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*