Tjen penge hurtigt – sælg pile til pileflet

Dette er en af mine mange ideer til at tjene penge på. Det er måske ikke alverden der er at tjene på dette, men jeg vil forestille mig at man kan lave nogle tusinde rimeligt nemt. Det krævet lidt arbejde.

Dette tip handler ikke om at tjene lette penge på internettet, men måske mere det at tjene penge på en lidt mere utraditionel måde. Ideen går på at sælge pileflet til turister. Hvis man skal flette en masse kurve eller lignende er der naturligvis ikke penge i det, hvis man tager sin egen tid med i beregningen.

Det man skal gøre er at få fat i en masse pil til at flette med. Pil er nemme at få til at gro, og har du adgang til en mark eller lignende kan du selv dyrke dem, de vokser op til en hel meter – måske mere om året.

Nu tager du så på biblioteker eller på internettet og finder ud af en masse omkring pileflet og finder en opskrift på et enkelt mønster der er nemt at lave – det kunne fx. være en uro en kurv, en kugle eller lignende. Noget der ikke er for stort eller tager for lang tid at lave. Du skal nu selv lave den og se om det er svært eller ej. Dette gør du så du har 3-5 mønstre af forskellig sværhedsgrad – hhusk det skal være noget børn også kan være med til.

Når du har gjort dette skriver du et dokument på din computer hvor du beskriver trin for trin hvordan man skal gøre det, tager nogle billeder osv. Så selv den største tåbe til pileflet kan finde ud af det (derfor skal det ikke være for svært). Når du så har alle disse opskrifter laver du en pakke man kan sælge. Pakken indeholder et antal stykker pil (de skal bare klippes af træet), samt en vejledning til at flette dit produkt ud fra (den du skrev).

Når du så skal sælge det skal du tage ud til markeder/markedspladser, der hvor der er mange turister og sælge det til dem. Det er nemt da alle gerne vil lave noget sammen med deres børn, og du giver dem netop en mulighed for at lave noget sammen, der ikke indbefatter en indgangsbillet til flere hundrede kroner per person. Men et godt alternativ til at blive hjemme på terrassen i sommerhuset og være sammen. Mor og far kan slappe af mens de hjælper børnene med at  flette en kurv eller lignende.

Hvad skal sådan en koste? Jeg ville sælge den til omkring 50 kroner for en pakke med en brugsvejledning med billeder og 10 stykker pil. Det må da siges at være en god måde at tjene nemme penge på.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*