Jeg handler meget over nettet

Så er jeg tilbage med nye erfaringer som jeg gerne vil dele med jer. Jeg stod i en situation i sidste uge, hvor jeg skulle bruge et armbåndsur, da det jeg havde på lige pludseligt havde bestemt sig for ikke at virke længere.

Hvad går man så? Jeg begyndte at kigge rundt på forskellige webshops primært for at se lidt om hvad der var på markedet samt hvad de forskellige ting koster. Det endte dog med at jeg blev lidt for nærig til at handle hos en dansk webshop – desværre, men prisen for specielt forsendelse var bare for høj.

Jeg har lidt Post Danmark mistænkt for at sabotere det hele bevidst – hvorfor ved jeg ikke, det er jo kunder i deres butik. Måske de bare skulle lære at drive en virksomhed ud fra hvad kunden ønsker ikke hvad de kan levere.

Nå, jeg fik købt mig en badevægt, så jeg kan komme på slankekur nu – det trænger jeg vist til efter jeg tog 10 kilo på efter jeg blev arbejdsløs i fjor. Nu er jeg helt klar og motivationen for at tabe sig er helt i top , så jeg skal bare i gang. Den badevægt jeg fik købt mig er en meget avanceret badevægt, den er digital og kan måle alt fra hvor meget jeg vejer (heldigvis :-)) til min fedtprocent, alt dette for ikke særligt mange penge.

Grunden til at jeg ikke købte den i Danmark var at jeg kunne bestille den hos Amazon i england og så have den med posten (også Post Danmark) 4 dage senere. Samtidig kunne jeg spare omkring 150 kroner og skulle kun betale halvdelen i fragt i forhold til det Danske firma. Det er da ikke særlig smart. Mon ikke snart danske webshops finder ud af at flytte det hele til tyskland og spare mere på fragten

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*