Krukker – brugskunst i særklasse fra Villamin.dk

Krukker til inde og krukker til ude. Villamin.dk har alt i letvægtskrukker,    terrazzokrukker og luksus havekrukker.

Hos Villamin.dk finder du intet mindre end brugskunst i særklasse. Vil du have krukker til ude og krukker til inde, så er Villamin.dk i den grad leveringsdygtig. Vi har noget for enhver smag uanset om du er til små fine letvægtskrukker, skinnende havekrukker i terrazzo look eller havekrukker i beton look. Villamin.dk har det hele.

Vi vælger vores krukker med omhu. Størstedelen af krukkerne er specialfremstillede med fokus på både design og funktionalitet. Prøv vores letvægts glasfiberkrukker. Her har du krukker til både ude og inde, der er yderst håndteringsvenlige. Krukker, der let lade sig flytte rundt på og der i den grad er nemme at rengøre. Vælger du vores populære glasfiber terrazzokrukker i autentisk look kan du med en let overflade oliering holde krukken flot og skinnende sæson efter sæson og år efter år. Hos Villamin.dk ved vi, hvor stor en forskel krukker kan gøre i lige netop din have og i din bolig.

Vi elsker krukker. Find dem i vores lækre showroom i Aalborg eller på vores webshop. Find den perfekte krukke til stuen, en krukke til fortrappen eller den  mere luksuriøse krukke til værtindegaven. Vi har krukker og havekrukker i alle størrelser, former og farver – alle med vægt på smukt design og funktionalitet. Størstedelen af krukkerne er 100% UV resistente og tåler tilmed frost, såfremt der bores hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Villamin.dk sætter en ære i at finde producenter, hvor hvem stolte håndværkstraditioner og kvalitet er en selvfølge. Derfor finder du også flere af vores krukker med en garanti på 3 år direkte fra producenten. Vi ved, at dine krukker til inde som ude skal være fryd for dit øje mange år fremover. Vi elsker brugskunst. Vi elsker krukker – derfor har vi unikke, klassiske og luksuriøse krukker for enhver smag.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*