At date en inkassoadvokat?

Min kones gode veninde, Karen, er en livlig kvinde på 49 år. Hun ser også godt ud, og nu er tilværelsen som single begyndt at kede hende. Karen blev skilt fra sin mand for godt tre år siden, fordi han var ved at forsumpe i druk, og det ville hun bestemt ikke acceptere. Så nu er Karen begyndt at søge sig en ny partner via de forskellige datingsider, der er på nettet.Blandt andet bruger hun Netdate.dk

Hun fortæller beredvilligt om jagten, når hun er på besøg hos os. I aftes fortalte hun så, at nu var der en mand, hun nok godt kunne tænke sig at kende meget nærmere, efter at hun havde haft det første fysiske møde med ham.

Der var tale om en advokat i Aarhus, og da både Karen og vi kun bor 20 km fra Aarhus, er det jo meget praktisk. Karen havde mødt ham på en cafe inde i midtbyen, og der var ifølge hende ingen tvivl om, at de var tiltrukket af hinanden. De havde i hvert fald aftalt næste møde, som skulle foregå under noget mere private former, som hun udtrykte det med et næsten uartigt glimt i øjet.

Hendes nye bekendtskab havde fortalt, at han primært fungerede som inkasso advokat, og han havde overrasket hende med sin beretning om, hvor stort behov mange virksomheder har for at få juridisk bistand til at få sine tilgodehavender kradset ind.

Min første tanke var, at med det speciale måtte han da være en ubehagelig karl, men det er vel bare et arbejde. Og det viste sig faktisk, at han var totalt flink. Han arbejder også med testamenter og den slags, som du kan læse om her.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*