Flot dør ud til haven

Skal du have ny terrassedør, så findes der masser af muligheder for at finde både flotte men også billige løsninger, men det er også en god ide lige at træde et skridt tilbage og overveje dine behov og ønsker først. Mange gange kommer man nemlig til at købe efter lyst og humør og så bliver man ikke helt tilfreds med resultatet bagefter.

Derfor skal du først og fremmest have styr på, hvilket design du helst vil have. Skal det være en stor dobbeltdør, en enkelt med en rude i eller måske ligefrem skydedørsløsningen. Vælger du en enkelt dør, vil det også være smart at have styr på hvordan ruderne i døren skal være. Skal det være en enkelt stor rude i enten klart eller matteret glas? Skal der være flere små vinduer, så det mere kommer til at være en fransk dør?

Derefter kan man også overveje farven, som gerne skal matche resten af huset, ligesom sikkerheden også er noget man bør tænke på. En terrassedør er tyvens yndlingsindgang, så den skal gerne være svær at bryde op – altså bør det ikke være en ældre dør man køber. Endelig kan man også vælge at kigge på varmeregningen, hvor termoruder, vil være en fordel at have i.

Når du så har besluttet dig kan du søge lidt rundt på nettet. Selvom det oplagte er at købe fra en forhandler, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at købe brugt. Mange kommer til at lave fejlkøb når de skal bygge og derfor sælger de deres døre ubrugte videre, så her kan du gøre dig et kup. Kig forbi sider som guloggratis.dk og bingo.dk, hvor du kan finde døre mellem 500 og 5.000 kroner.

Det er dog ikke alt der kan findes brugt og har du ledt uden at kunne finde det du søger efter, så bliver du nødt til at købe fra nu. Men også her kan der være mange penge at spare hvis du er villig til at kaste til tid og energi efter det.

Sagen er nemlig, at butikker kører med meget forskellige priser. Noget på selve produktet og noget på opsætningen af døren. Derfor bør du indhente tilbud fra flere forskellige og bede dem om at specificere på regningen hvad der er hvad. Har den ene en pris på døren som er høj men isætning der er lav, så kan du spille hver af disse priser ud mod en af de andre tilbudsgivere. Ofte vil det være muligt at hente fra 10-30% besparelse hvis du gør dig lidt umage.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*