Sommertid, fritid, istid

Så er det endelig blevet rigtig sommer her i Danmark. Det er ikke meget vi har set til solen, men den har da været forbi et par gange og det sætter jeg meget stor pris på. Jeg er en af den type mennesker, som her helt vild med at spise is – specielt flødeis.

Dette forklarer også min vægt, jeg er blevet en del overvægtig, specielt efter jeg fødte vores andet barn, Mathilde som i dag er 2 år. Det er kommet snigende, uden jeg opdagede det. Det er lidt som med historien om frøen i gryden: Hvis man putter en frø ned i en gryde med kold vand og varmer det op opdager frøen det ikke og den koger ihjel. Hvis man derimod smider en frø i varmt vand, reagerer den hurtigt og hopper op igen.

Min badevægt puster og puster hver gang jeg skal have vejet mit corpus maximus. Den stakkels badevægt har efterhånden lidt nok under min vægt, så jeg skal til at se om jeg ikke kan finde en kostplan på nettet så jeg kan komme lidt ned i vægt. Det kunne være rigtig godt.

Min hurtige hovedregning siger at jeg skal tabe omkring 25 kilo, det skulle også være muligt at nå indenfor en overskuelig tid. Det svære bliver nok at komme af med afhængigheden fa den Pepsi Max, jeg er blevet så glad for.

Nå, denne post skulle ikke udelukkende handle om slankekur, men også om fritiden og om istiden, isen har jeg snakket lidt om. Det eneste jeg lige vil slutte af med er at anbefale en sorbet is her om sommeren i stedet for en flødeis, det er lidt mere sommeragtigt og meget mere…læskende.

I vores sommerferie skal vi i år for første gang på campingferie, dette år går turen til en campingplads lidt udenfor Køge, den er kæmpe stor og vi glæder os rigtig meget til at komme derned og prøve det berømte ishus (jepsen der er det med isen igen) lige på den anden side af vejen. Derfra er der ikke langt ned til vandkanten hvor vi så kan soppe lidt.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*