Bestil mad ude fra til barnedåb

Forberedelserne til en barnedåb kan starte lang tid før barnets ankomst. Allerede i graviditeten kan I begynde at tænke på, hvor I ønsker at holde festen, hvem I ønsker at invitere samt hvad I ønsker at servere af mad for gæsterne. I kan tage stilling til om, hvorvidt I ønsker at bestille mad ude fra, eller om I ønsker at stå for maden selv. Det kan være et tidskrævende projekt at planlægge, forberede og arrangere maden til barnedåben selv. Det er ikke nødvendigvis noget I tænker over før barnets ankomst til verden, men pludselig går det stærkt og så er der måske hverken tid eller overskud til at sørge for hverken barnedåbsmenu eller planlægning af denne.

I den forbindelse kan det være en fordel at bestille mad ude fra. Oftest vil der være et væld af muligheder og cateringfirmaet har formentlig tidligere erfaringer med at planlægge, forberede og servere mad til netop barnedåb. Dernæst spørger I måske jer selv om, hvad der så skal serveres til en sådan fest. Der findes ikke umiddelbart nogle traditionelle retter til barnedåb. Oftest holdes festen først på dagen og efter kirker, hvorfor der med fordel kan overvejes at bestille enten lette anretninger, brunch, frokostbuffet eller frokostmenu. Dette cateringfirma tilbyder løsninger med retter som svinemørbrad med krydderost, honningglaseret kalkun, oksesteg med husets krydderi, kartofler vendt i balsamicodressing samt hjemmebagt brød og salater samt meget mere. Ydermere tilbydes der også en lækker luksusbrunch med alt lige fra hjemmelavet leverpostej, over let røget skinkepølse til amerikanske pandekager med sirup samt meget andet. Valget er helt op til jer og firmaet tilbyder gerne råd og vejledning i forbindelse med sammensætning af menu samt til og fravalg til menuerne eller buffeten.

Ét af de områder som kan påvirke jeres valg af mad er, hvilket selskab I inviterer. Jeres familier kan være meget forskellige, så gæsterne kan være meget spredt ud over køn og alder. Der vil formentlig være helt unge gæster, voksne og ældre bedsteforældre. Disse overvejelser kan I tage med i valget af maden. Overvejelserne kan I drøfte når I bestiller maden, da cateringfirmaet har mange års erfaringer med levering af mad til specielle og særlige fester og derfor ved, hvor meget mad der skal til samt, hvordan det sikres, at der vil være noget for enhver smag. Firmaet tilbyder et stort udvalg, som I kan se her, hvorfor I med sikkerhed vil kunne finde en menu, anretning eller buffet som falder lige i jeres og gæsternes smag. Firmaet har både erfaring med store og små selskaber, så I kan trygt overlade ansvaret til dem.

Ud over at tilbyde råd og vejledning samt sammensætning og forberedelse af maden, så tilbyder cateringfirmaet også at levere maden direkte til døren. I kan altså få leveret maden til det sted, hvor festen skal holdes, så I heller ikke skal bekymre jer om at transportere maden frem og tilbage mellem jeres hjem og selskabslokalet. Alt dette har til formål at lette arbejdet mest muligt for jer i forbindelse med den særlige og specielle festdag, som en barnedåb er. På den måde kan I måske få frigivet noget tid til at planlægge eller arrangere nogle små, fine detaljer, som kan give festen det lille ekstra, som den har fortjent. Det kan også være, at I ønsker at bruge den ekstra tid til bare at nyde livet som en lille familie. Valget er helt op til jer, da det er jeres barnedåb, jeres fest og jeres helt særlige dag med familie og venner. Den skal leve op til de behov og ønsker, som I har.  

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*