Ønskebørn Klarup – Kan ikke anbefales

Jeg har netop haft en rigtig dårlig oplevelse hos Ønskebørn i Klarup. Jeg har købt en rigtig dyr babyalarm af mærket NeoNate som skulle være den bedste på markedet, den fik desværre nogle fejl og jeg tog til Ønskebørn i klarup, hvor jeg havde købt den.

Inde i butikken var der travlt, det skal lige siges at det samtidig også er en forretning der indeholder en isenkræmmer i den ene ende og babyudstyr i den anden ende. Lidt mærkeligt – men det ser ud til at fungere for dem.

Jeg bad om en ekspedient der kunne hjælpe med min NeoNate babyalarm og efter ekspedienten var færdig med andre kunder kom han og hjalp mig. Jeg var hjemmefra overbevist om at jeg bare skulle have dem byttet og så var der ikke flere problemer med det, det er jo trods alt en babyalarm til 1300 kroner. Hvor tog jeg grueligt fejl.

Displayet på begge babyalarmer var begyndt at fejle, og jeg kunne kun se halvdelen af displayet på dem begge. Jeg forklarede min sag til ekspedienten – babyalarmerne var omkring et halvt år gamle.

Ekspedienten gennemgik nøje babyalarmerne og fandt ridser og små mærker på dem som han argumenterede for var opstået ved at kaste dem på gulvet. Så det var nogle skader jeg selv havde forvoldt og deres reklamation dækkede så ikke. Jeg var dybt dybt skuffet over denne behandling og sagde at jeg forventede at hvis jeg købte en NeoNate babyalarm til 1300 kroner så kunne de holde til lidt mere – faktum er at ingen af dem var blevet tabt – de er mest nede i barneognen og i pusletasken – de SKAL de kunne holde til.

Mens jeg var i butikken var der i den anden ende af butikken en dame med en dyr pegeout peberkværn der var i et tredjegrads forhør. Damens problem var at denne peugeout peberkværn var at den der kværner  peberen var gået itu, denne er lavet i porcelæn eller stål og kan stort set ikke gå i stykker (har selv en) – her snakker vi en peberkværn til over 500 kroner. Ekspedienten stillede damen alle mulige spørgsmål: “Har du tabt den?”, “Har dine børn leget med den?”, “Har du holdt den ind over gryden?” og mange andre spørgsmål, kunne se derfra hvor jeg stod at hun heller ikke var imponeret over Ønskebørn Klarup.

Jeg kan ikke anbefale nogen at handle hos Ønskebørn i Klarup, deres varer er lige som andres, men min oplevelse af deres kundeservice er at den er langt under hvad man forventer og deres strategi er at  skyde skylden fra sig omkring alt – i stedet for at satse på tilfredse kunder. Det er i hvertfald min personlige oplevelse.

Disclaimer

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*