Weber grill

Inventar til hjemmet er i mine øjne meget mere end det, der står inde i stuen og i de andre rum. Hele mit hjem tæller også min veranda og min have, og der ude har jeg jo for eksempel min Weber Grill stående, for jeg griller hele året rundt. Jeg er ikke så pivet, at jeg ikke kan klare at ordne et par bøffer i en hujende snestorm, hvis det skal være. Det er selvfølgelig straks noget andet at skulle sidde ude og spise, men det er der også råd for.

Ude på min veranda har jeg installeret en lille ting, der har forlænget vores sæson med at sidde ude og spise ret dramatisk: En terrassevarmer – se den her. Sådan en terrassevarmer er ganske enkelt det bedste, vi har gjort i mange år. Selv på en kold forårsdag kan vi sidde i bare arme ude på verandaen og hygge os, mens andre sidder inden døre. Det er da sådan, det skal være!

Min kone er – som de fleste ved – meget bevidst om sit udseende, og da hun for et års tid siden valgte at gå på en slankekur, var det et kærkomment bidrag for hende, at hun kunne ligge på en måtte ude på verandaen og lave mavebøjninger takket være vores terrassevarmer. Det er altså bare positivt det hele.

Hvor køber man bedst ting til huset?

Det spørgsmål får jeg godt nok tit, og det skyldes nok, at jeg har så mange gode ting i haven og omkring mit hus. Jeg kan lide at omgive mig med kvalitet, og alle ved jo, at den slags koster. Jeg er bare en almindelig håndværker, så jeg er nødt til at se på priserne også. Og det har ledt mig til en ret ny hjemmeside, der er et online byggemarked. Den hedder frishop.dk, og den kan jeg godt anbefale, hvis du skal have kramværk til fornuftige priser.

Så ved du det!

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*