Find de rigtige detaljer til badeværelset

For at få et fedt look på dit badeværelse er det ofte tilbehøret du skal kigge efter. De små ting som toiletbørste, badeforhæng og bademåtte er ting som alle kan ændre indtrykket fuldstændig på dit badeværelse. For at tage sidstnævnte, så kan du finde badeværelsesmåtter i alle udformninger og størrelser og til meget forskellige priser.

De ting du skal være opmærksom på inden du går ud og køber, er hvilket materiale din måtte skal være i. Du kan få måtter der udelukkende er i et syntetisk materiale og andre som er forarbejdede i bomuld. Derudover laver mærket Spirella bademåtter i blød akrul, som er rigtig lækkert, men som samtidig godt kan komme til at koste en del mere end naturprodukterne.

Det kan også være du ønsker at skabe et rigtig lækkert eksklusivt, moderne og sydlandsk look, ved at have en badeværelsesmåtte i teaktræ. Den minder mest om en rist, men virker utroligt godt og gør dit badeværelse endnu mere lækkert.

Det klart billigste sted at finde badeværelsesmåtter er på internettet. Herinde kan du nemt søge rundt imellem de forskellige forhandlere og leder du grundigt er det også nemt at finde gode tilbud. Et godt sted at starte er på IKEAs onlineside.

Her kan du få måtter helt ned til 8 kroner, i mange forskellige farver og udformninger. Ellers er der også Floortec, som sælger en lækker badeværelsesmåtte til kun 49 kroner og som klart kan anbefales. Der findes gode mellemvarer hos blandt andet H&M og på Ellos, hvor du kan få mere en 50 % rabat, men vil du helt op og have en dejlig og eksklusiv bademåtte findes det også.

Hos Silvan er der gode muligheder, men også CPH-Living sælger gode produkter for under 500 kroner.

Jeg kan ikke huske om det var i sidste uge eller om det er to uger siden, men der var jeg på en livsstilsmesse hvor der blandt andet var en masse firmaer der udstillede ting til badeværelset. Jeg har tidligere været på lignende messer og der har der ikke været måtter med, men det var der denne gang og jeg ved ikke helt om det er fordi de er blevet moderne eller om det bare er mig der er begyndt at lægge mere mærke til dem.

De fleste af dem var dog i den dyre ende så det var ikke lige noget for mig, men det var interessant at se hvor mange forskellige der findes og hvor forskellige de kan være.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*