Er du tyk efter at have været gravid?

Det har det fleste, hvis det da kan være en trøsst for dig. Alle kvinder tager på mens de er gravide og mange kæmper for at komme af med det igen. Der er mange måder at komme af med den overflødige vægt på, men man skal passe på, både mens man er gravid, men også efter, mens man ammer.

Det er helt naturligt at tage på mens man er gravid, det gør alle, man ophober en stor mængde væske i kroppen, hvilket er helt naturligt. Man skal generelt set aldrig gå på slankekur mens man er gravid, man skal generelt vente ret længe med sit vægttab, inden man begynder at tabe sig. Det kan være svært at tænke på det, når man er overvægtig efter sin graviditet, men både baby og mor skal have fred og ro til at blive sunde og stærke.

Det kan nogle gange være svært at genkende den person der er i spejlet efter en graviditet, efter man har tager måske 10 kg på i løbet af de 10 måneder. Det eneste man kan forsøge at gøre er at undgå for meget cholokade, chips og slik mens man er gravid. Der er mange kvinder der får sære madvaner, og det eneste man kan er at forsøge at tøjle det og ikke lade det løbe løbsk, men man skal have noget fedt og man skal tage på. Det er helt naturligt.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*