Hvad er dit mål – har du tænkt over det?

Hvad er et godt liv? Nogle mener det handler om at opnå alle sine mål, nogle mener det handler om at gøre det man ønsker og andre igen mener det handler om at have en stor familie.

Efterhånden som man går gennem sit liv, får man forskellige præferencer for hvad man vil bruge sin tid på. Når man er ung vil man gerne være sammen med sine venner og søger accepten fra disse.

Efterhånden som man bliver ældre vil man gerne have et solidt fundament for resten af sit liv, så man går på universitetet og får den gode uddannelse, således man kan få et interessant, udfordrende og vellønnet job.

Efterhånden som man har fået en uddannelse og et godt job, vil de fleste gerne gøre karriere, det at gøre karriere er svært, for man skal først finde ud af sine karrieremål, og de kan variere efterhånden som man bliver mere fortrolig med en virksomhed. Nogle ønsker måske at skifte til at være selvstændig.

Senere ønsker man at få en familie og træde lidt tilbage fra ræset og komme lidt ned i gear, det handler nu om at blive gravid og få gode og sunde børn, som igen vil klare sig godt i verden.

Der er flere og flere der efter de før børn og falder til ro, begynder at tage på og blive overvægtige. Nogle får så store problemer at de kæmper en uendelig kamp mod overvægten og er konstant på slankekur.

Efter man har opnået alle disse ting er der mange som finder meget mere mening i at hjælpe andre, det kan være velgørenhed, eller at hjælpe til i den lokale røde kors afdeling. Det er belønnende at hjælpe andre.

Jeg vil sige at det ikke handler om at sætte sig et enkelt mål, men at skifte sit fokus undervejs, hvis ikke man gør det risikerer man at fokusere på et m¨l eller en drøm som, når den er opnået så synker man sammen og følger ikke at man kan opnå mere.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*