Tæt på stress

Jeg er ved at få stress. Jeg har to deadlines, som jeg skal nå i dag. Det giver mig hjertebanken at tænke på. Kl. 15:00 skal jeg aflevere tilbuddet på et projekt i Serbien. Vi har arbejdet som gale på det projektforslag. Budgettet har været umuligt at håndtere, men jeg tror, at vi har knækket nødden. Kl. 17:15 skal jeg fremlægge projektforslaget. Alle samarbejdspartnere er allerede ankommet. Vi har også allerede underskrevet den interne samarbejdsaftale imellem os. Alligevel, så føler jeg, at der ligger et stor ansvar på mig.

Hvad nu hvis

Går det ikke godt med præsentationen af forslaget, så får jeg smæk. Sådan verbale smæk. Og det hader jeg. Jeg ved nemlig, at vores tilgang til projektet er det rigtige. Så hvorfor går jeg så meget op i at skulle give den bedste præsentation af projektet? Kaffen bliver slugt i store slurke. Jeg begynder at ryste på hænderne. Det der med at finde bilnøglerne bliver et problem. Jeg kan ikke finde dem. Det er noget skidt. Hjertet banker derudaf. Og det samme gør jeg på motorvejen. Jeg er lige ved at køre op bag i bilisten foran mig. Hvorfor bremser han også så hårdt op nu? Jeg kører forbi ham, han får en finger. Højre om. Ved godt, at det ikke er tilladt. Skal bare ikke være for sent på den igen.

Brug for coaching mod stress

Jeg ankommer til kontoret. Svedende. Helt opslugt af mine tanker om de sidste korrektioner, der skal laves i budgettet og teksten. Hilser kort på kollegaerne og går ind på mit kontor. Vores sekretær kommer ind og sætter sig i stolen foran mit skrivebord. ”Du bør gå til noget stresscoaching – se her: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching. Alle kan jo se, at du er helt ude af den. Slap af. Jeg har rettet teksten ind. Du skal bare lige ændre formen i Excel‐arket, så du får det rigtige cash flow frem. Det er tjekket igennem.”
Dagen starter godt.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*