Diverse udstyr til baby

En babyalarm er for mange en uundværlig ting når man har små børn. Der findes et hav af babyalarmer på markedet, men man skal passe på, for det er ikke alle som er lige gode både i form af rækkevidde men ligeledes rent kvalitetsmæssigt. Nogle af de mest solgte babyalarmer på markedet er NeoNate, Super Nova og Philips. En Super Nova babyalarm er markedes mest solgte babyalarm og har en rækkevidde på hele 650 m. Den har genopladelige batterier som kan oplades 1000 gange og så fylder den kun et minimum. Philips laver også rigtig gode babyalarmer men problemet med en Philips babyalarm er, at den bruger de såkaldte walkman batterier, da den er lavet til det skandinaviske marked, hvor babyer normalt sover inden døre. Find den babyalarm som passer bedst til jeres behov og forhør jer eventuelt hos familie og venner. Læs evt. denne artikel fra Politiken.dk.

Tit ligger barnet ude i barnevognen eller klapvognen og en anden vigtig ting udover babyalarmen er at barnet er pakket godt ind og ikke fryser, især om vinteren. For at forhindre dette kan det anbefales at man køber sig en Voksi. En voksi pose er lavet af det lækreste uld, som holder barnet dejligt tempereret. Voksi er en af det mest solgte køreposer på markedet overhovedet og kvaliteten er simpelthen unik.

Et sidste vigtigt og populært babyprodukt er Avent sutteflaske, som den her. Avent sutteflasker indeholder ingen bisphenol a og er lavet i bedste kvalitet. Ønsker man sutteflasker uden bisphenol A så er det helt klart værd at overveje Avent sutteflasker, som har været mødrenes foretrukne i årevis. Alle Avent sutteflasker har en honning gul farve hvilket betyder at de ikke indeholder bisphenol a. Alt ovenstående babyudstyr finder du i øvrigt hos Babytorvet.dk

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*