Centralstøvsuger

Vi var ikke i tvivl, da min mands far døde et lille års tid efter hans mors død. Vi ville gerne overtage den ejendom ude på landet – et nedlagt landbrug – som mine svigerforældre har boet i en lang årrække. Da min mand er enebarn, er han også enearving, og da vi begge havde lyst til at flytte fra byen og ud i rolige omgivelser, var der ikke meget at betænke sig på.

Vi fik hurtigt solgt vores almindelige parcelhus, som med årene var blevet næsten gældfrit. Derfor stod vi med en pæn pose penge, som der da også var god brug for, idet huset ude på landet trængte til en totalrenovering.

Vi valgte at få revet alle skillevægge ned og indrette huset helt forfra. Vores bygmester spurgte, om der ved opbygningen af nye skillevægge skulle tages højde for, at vi ville have installeret en centralstøvsuger, for det gør man i dag ved nybyggerier, fortalte han.

Ikke for min skyld, tænkte jeg, for jeg har for længst besluttet, at jeg vil have en robotstøvsuger. Bygmesteren spurgte også, om vi ville bevare den gamle brændeovn, men min man kunne huske, hvor besværlig den var at få tændt op i, så han takkede nej til selve ovnen men sagde, at skorsten m.m. godt måtte bevares, for så ville han i stedet få opstillet en moderne Morsø brændeovn, for det er hyggeligt at have en brændeovn.

Nu er ombygningen snart slut, og vi glæder os til at flytte på landet til fred og ro.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*