Anbefaling af bogholder i Aalborg

Jeg har ofte talt med iværksættere som har svært ved at få tid til det hele, de skal drive virksomhed, være der for familien og samtidig skal de også lave alt det praktiske i deres nye virksomhed. Det jeg ofte hører er om jeg ikke kan anbefale dem en freelance bogholder som kan hjælpe ud på timebasis. Og det kan jeg…

Jeg er for nyligt kommet i kontakt med Rikke fra www.rdeconomic.dk og hun har netop en enkeltmandsvirksomhed hvor hun hjælper blandt andet iværksættere med at komme godt i gang med deres regnskab eller hvis ikke de selv vil i gang med det overtager hun det helt. Hun er super kompetent og har styr på det hele i regnskabet, så man som virksomhedsejer bare kan fokusere på at drive sin virksomhed og så overlade alt omkring regnskab til en der har 100% forstand på det hele.

Ikke nok med at man sparer en masse tid, så klarer Rikke også hele arbejdet hjemmefra, så du ikke skal sidde og svare på spørgsmål hele tiden, hun henter dine papirer, eller du sender dem på mail e.l. så bogfører hun det hele mens du kan passe forretningen og være helt ligeglad med hvor hun sidder henne. Det virker bare. Rikke er bogholder i Aalborg men har haft kunder over hele Danmark og geografi er bestemt ikke et problem. Det kan anbefales at tage fat i hende hvis man har rod i regnskabet eller bare gerne vil have professionelle til at kigge på det.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*