Når der skal vælges ny plæneklipper

Det er ikke altid et let valg, når der skal investeres i en ny plæneklipper. Mulighederne er mange, så der er ligeledes mange overvejelser, man kan gøre sig, inden man finder den rigtige model.

Nogle af de valgmuligheder man står overfor, når der skal vælges ny græsslåmaskine kan være:

  1. Skal der vælges en god gammeldags ”håndskubber”?
  2. Skal det være en elektrisk plæneklipper med ledning eller batteri?
  3. Skal det være en svæve (luftpude) klipper?
  4. Skal maskine være en benzin baseret plæneklipper?
  5. Skal plæneklipperen være med eller uden græsopsamler?
  6. Skal den være med eller uden bio-klip?

Men der er også andre ting at tage i betragtning, som eksempelvis variabel klippe højde eller om det overhovedet skal være en af de traditionelle græsslåmaskiner, der skal investeres i. Måske bør du også tage et kig på nogle robotplæneklippere. De bliver bedre og bedre og også priserne har efterhånden nået et acceptabelt niveau. Er du enten lidt magelig anlagt eller kniber det med fysikken, er en robotplæneklipper absolut et godt valg.

Og er du helt i vildrede om hvilken type plæneklipper du skal vælge, findes der heldigvis flere steder på nettet, hvor der kan hentes hjælp for de tvivlende. For eksempel på hjemmesiden  http://plaeneklipper.net kan du blive guidet igennem mange af de overvejelser, du som kommende plæneklipper ejer bør gøre dig.  På hjemmesiden kan du også finde videre henvisning til, hvilke forskellige produktmuligheder der er at vælge imellem indenfor de forskellige typer græsslåmaskiner.

Og en ting er helt sikkert: Det gælder om at vælge rigtigt første gang. Det er ikke lige sådan at ændre sit valg, når man først har fået plæneklipperen hjem og har taget den i brug. Så tag dig god tid og forhør dig evt. hos venner og bekendte, hvis du er i tvivl om hvilket valg der er det rigtige.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*