I år skal der gøres lidt ved huset

Vi har besluttet os for, at det skal være i år, at vi får gjort noget ved huset. Som så mange andre børnefamilier har vi en forholdsvis travl hverdag. Så vi er efterhånden ved at have trukket opgaverne med huset lige længe nok. Så nu skal det altså være. Vi kommer nok til at bruge en del af vores ferie i løbet af året på opgaverne, men det overlever vi nok.

Der er ved at være flere ting, som trænger til en kærlig hånd. Blandt andet har vi nogle vinduer, som skal skiftes og noget træværk, som efterhånden også er ved at synge på sidste vers. Der skal sættes noget nyt hegn op og så er der generelt flere ting, som trænger til en gang maling.

Og så har vi lige taget. Der er et par steder, hvor det er en smule utæt, så vand fra sne der smelter og regnvand i hård vind, kan trænge ind. Det skal der naturligvis også gøres noget ved. Og så tror jeg også, at det er i år at vi skal have renset mos af taget. Det ser noget kedeligt ud med alt det mos. Og mosset er også med til at holde på vand og skidt i det hele taget, hvilket er med til at give taget et endnu mere kedeligt udseende. Jeg har været ved at kigge på, om der skal en fagmand til at rense taget eller om det er noget jeg kan gøre selv. Og jeg tror jeg har besluttet mig for at prøve selv i første omgang. Der skal indkøbes noget algerens og så skal det ellers bare sprøjtes på taget. Så venter vi og lader vind og vejr – og specielt regnvejr tage sig af at få skyllet mosset af taget. Og bliver jeg for utålmodig, må jeg jo selv i gang med haveslangen.

Så ja, alt i alt er der vist rigeligt at se til, når dette års udendørs sæson for alvor starter op inden så længe. Det blive spændende at se, hvor mange af de opgaver vi har sat os for, som vi rent faktisk når at få gennemført inden den næste vinter igen overrasker os.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*