En alenemors frustrationer over julegaveindkøb

Nu hvor det snart er jul og det er længe siden at min 9-årige dreng sådan rigtigt har fået noget nyt, så tænkte jeg at han skal have en rigtig god julegave. Jeg er alenemor og har derfor ikke har ret mange penge, og derfor havde jeg rigtig svært ved at finde ud af hvad jeg skulle finde på.

Så for at finde ud af hvad det skulle være, spurgte jeg ham en dag under aftensmaden om hvad han kunne tænke sig. Der var mange (dyre) ønsker – ikke mindst ting som alle hans kammerater har, som han godt kunne tænke sig, Playstation, en computer, noget at høre musik med, iPad, en telefon osv. Det var ikke længere ønsker som lego, transformers og turtles, men kun teknologi. Så jeg måtte jo sætte hjernen i blød, for hvordan jeg skulle give ham en god gave, uden at bruge flere måneders budget. Jeg spurgte rundt på nettet på forskellige forums om hvad jeg skulle gøre.

Mange sagde, at jeg jo kunne købe en af de dyre ting brugt, men det ville også være lidt træls at købe noget til ham som hverken var nyt, ikke mindst fordi han jo gerne skulle blive glad for sin nye ting når han åbner sin julegave, og pga. garantien. Men jeg fandt en side (www.datamarked.dk) hvor de sælger mange brugte ting, som er renoverede og rengjorte og derfor fremstår som nye. Der var f. eks iPods, bærbare computere og iPads, og når man køber dem får man garanti og fortrydelsesretten med, hvilket man jo ikke gør hvis man køber alm. brugt via den blå avis og sådan.

Jeg endte faktisk med at købe en brugt iPad 2 til kun 3000, hvilket jeg synes var til at overkomme når man tænker på, at den både kan spilles på, høres musik på og gå på nettet. Godt nok er det ikke lige den nyeste model, men den kan det den skal, og han kan videosamtale (ikke mindst med sin far, hvilket er fantastisk). Da pakken kom, kom den godt nok i en alm brun kasse, men jeg kender en som havde haft købt en iPad for nyligt, så jeg har fået lov at få hans kasse og har pakket iPad’en deri, så min søn kan få følelsen af at få en helt ny iPad.

Jeg håber det er lige noget for ham, og at han bliver rigtig glad for den. Godt nok er den lidt dyrere end jeg havde tænkt, men nogle gange må man vel bare ofre sig lidt, for at gøre sine børn ekstra glade. Rigtig glædelig jul! 

Disclaimer

1 Kommentar

  1. Super god post, kan godt lide din ligefremme måde at skrive det på. Kender selv problemet og køber selv brugte ting – alt fra tøj til elektronik

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*