Fest og farver i Miami

Miami i Florida er en af de festligste byer i USA. Lækre drinks og sandstrande i lange baner, bygninger i alle slags lyseblå farver og blinkende skilte, som viser hvor stor nattelivet er en del af Miami. Der er klubber og barer overalt, og hver aften omdannes byen til en stor fest. Miami er kendt som byen, der byder på fest, farver og masser af afslapning. Der bor ca. 2,5 millioner indbyggere i Miami, som ca. er Jylland og Fyn i én by.

Byen har også 450 hoteller og næsten 50.000 hotelværelser. Miami er delt op i flere områder og sat sammen med broer. Miami Beach er en aflang ø som ligger lige uden for Miami, hvor du kører over broen for at komme til. Du er stadig i Miami, men nu på Miami Beach, som er en af de mest kendte og omtalte områder i Florida.

Tager du ud på Miami beach vil du finde massere af turister, lokale, kendte og upcomming stjerner. Der opholder sig rigtig mange kendte i Miami. Byen er også kendt for shopping butikker, som ligger i den dyre ende af skalaen og er til personer, som køber tingene mere eksklusivt. Området Lincoln Road har flest af de dyre butikker.

Lev livet

Vil du leve livet med lækre drinks? Massere af fest, farver og god musik? Så er Miami absolut en by for dig.

Som sagt er byen kendt for sit pulserende natteliv, hvor nogle af verdens største artister spiller hver dag, også i hverdagene. Det er i denne by nye artister bliver opdaget, trænet og udklækket. Miami er en by mange unge danskere tage til for at opleve, hvordan hele den festlige by tager sig ud.

I Miami kommer du væk fra din vante hverdag herhjemme i kolde Danmark. Miami er en varm by med et subtropisk klima, det meste af året har byen en lækker temperatur på den varme side af de 30 grader, og her er rig mulighed for, at komme fuldstændig væk fra hverdagen, komme et helt andet sted hen, og generelt bare slappe fuldstændig af.

Flotte kvarterer i Miami

Vil du lidt mere? Eller bare lidt andet end fest og farver hele tiden? Så burde du under din rejse i Miami besøge Coconut Groove, som er en hyggelig del af byen med småhuse, pakket ind mellem små gader i det gamle kvarter af Miami. Det er virkelig et hyggeligt område, som absolut er et besøg værd.

Skal det være mere eksklusivt og ikke gammeldags, skal du gå hen til gaden Miracle Mile, som er en gade fyldt med meget dyre butikker. Gaden er fyldt med flotte moderne bygninger, som er en oplevelse i sig selv at se. Der er mange cubanere i Miami, de bor på gaden Calle Ocho også kaldet Little Havana.

På denne gade sælger cubanerene kunst fra deres hjemland Cuba, du har her mulighed for at smage på cubanske specialiteter. Udover det har du også mulighed for at høre noget af deres cubanske musik, eller få et spil domino, som er meget populært blandt cubanere. Læs mere om rejser til Miami.

Disclaimer

1 Kommentar

  1. Uha et liv i sus og dus med sjusser og det hele. Det lyder nu som en god ide. Det kunne være jeg skulle tage konen under armen og tage hende med på ferie til Miami her til sommer.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*