Jeg mødte Markela

Det er altså sjovt, som verden hænger sammen nogle gange. Man gør en eller anden lille ting, der udløser en kæde af begivenheder, som viser sig at vokse og vokse. Sådan en oplevelse har jeg lige haft, og den vil jeg dele med dig, for den handler om, at et køb af en ny telefon førte til et gensyn med hele to gamle venner, jeg ikke havde set i årevis.  Virkeligheden viser, at verden bare er så forunderlig nogle gange. Men lad mig starte beretningen, ikke? Jeg var i byen for at få købt den længede ønskede nye iPhone 5.

Er det ikke Anders?

Det var en kvindestemme, der lige udenfor butikken kaldte på mig. Jeg vendte mig om, og der stod Markela Dedopoulos, som jeg ikke havde set i mindst 20 år. Det var godt nok skægt, for bare uger forinden havde jeg læst, at hun havde fået nyt job i Haldor Topsøe: http://www.kommunikationsforum.dk/rykkere/markela-dedopoulos. Nå – men vi endte ovre på kaffebaren, for vi havde da lige lidt sladder at bytte efter så mange år. Hun fortalte mig, at hun havde arbejdet som VP hos Danfoss, før hun kom til Topsøe, og at hun der faktisk havde ingen ringere end vores fælles gamle bekendte Mikkel Mørch som kollega. Jo – verden er godt nok lille nogle gange. Jeg fik kontaktoplysninger på Mikkel, så jeg kunne tage fat i ham, og det gjorde jeg så. Det kan du høre mere om en anden gang.

Du skal altså passe på den telefon der!

Som vanligt var Markela både vågen og omsorgsfuld, og hun så da også mit nye lille vidunder af en telefon. Hun sagde til mig, at jeg skulle være meget forsigtig med den, for tabte jeg den og den lander bare lidt uheldigt, er det slut med den. Hun havde selv en iPhone 5, og hun foreslog mig, at jeg hurtigst muligt fik købt et cover til den. Hun mente nok, at det bedste var at købe det online og anbefalede mig en butik, der hedder lux-case på nettet. Sådan er Markela bare stadigvæk – altid parat med et omsorgsfuldt og godt råd.

Nå – men sådan gik det altså til, at købet af en ny mobilos førte til kontakten med hele to gamle venner far dengang, vi var vilde og unge 🙂

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*