Tab dig med kostplan

Hvis man som mange andre i Danmark døjer med vægten er der nogle helt basale gode råd som kan følges for at hjælpe med at smide nogle af de overflødige kilo. Det der typisk er det svære er at holde motivationen under en slankekur. Det er svært, men en kostplan kan hjælpe dig godt på vej.

Den største faktor for om du kommer igennem slankekur med et vægttab til følge er om du er motiveret for at tabe dig. Det er en beslutning du skal træffe her tidligt i forløbet, inden du får spildt en masse energi med at tro du er på slankekur nogle dage, men ikke opfører dig således.

En kostplan til vægttab er nem at få fat i, kig over på effektivkur.dk efter sådan en og en masse andre gode råd. Der er tre overordnede formål med en kostplan til et varigt vægttab.

Det første formål er at det skal være simpelt, det betyder at det er almindelige varer man kan få i sin lokale Netto eller lignende. Det største problem er typisk at man skal altid overgøre en kostplan og vælger at man eksempelvis skal spise vagtelæg med kippers og brøndkarse. Det er ikke simpelt – det smager godt – men det er måske ikke der man skal starte.

Det andet formål er at det skal være hurtigt at lave maden, det dur bare ikke at man skal stå og lave simremad i 2 timer når man kommer hjem fra arbejde. Det skal være hurtigt og noget der kan laves på en halv time eller lignende.

Det sidste er at det skal fungere, der skal ikke være mange rester tilbage hver dag, som man spilder, men planen skal virke sammenhængende og der skal tages højde for at retternes ingredienser kan supplere hinanden.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*