Udflugt på godt og ondt

Så starter hele showet igen, nu er efteråret her og så er det tid til de årlige familiefødselsdage. I min familie er vi så heldige at der er tre, der har fødselsdag på omtrent samme fødselsdag her i starten af oktober.

Hvert år plejer vi at tage et sted hen hvor børnene kan muntre sig og hvor det samtidig også er noget at se for de voksne. Vi er typisk tre generationer af familien afsted og det giver en udfordring omkring hvad der er interessant at se på. I år tror jeg vi skal ned i Randers Regnskov og se på dyrene, der har vi god nok været tidligere, men det går aldrig af mode at se lidt på dyrene.

Det er de gode ting der sker her i efteråret, de dårlige handler om selv samme udflugter, det er omkring min søster og hendes børn. De er overvægtige og faktisk så meget at de er begyndt at vralte i stedet for at gå normalt. Det er rigtig synd for børnene for de kan ikke gøre for det, de er 7 og 10 år så det er stadig deres familie der bestemmer hvad der puttes på bordet derhjemme.

Sidst den mindste var på badevægten viste den næsten 30 kilo og det er altså meget for en 7 årig pige. den overvægt frygter vi alle vil tage livet af deres moder (min søstet) – hun har lige rundet de 160 kilo (tror jeg – det er ikke noget vi snakker om). Så der skal også til at ske noget, ellers ser hun desværre nok ikke sine børn vokse op.

Nå, men alt det til side, så plejer det at blive en rigtig hyggelig tur og ungerne plejer at nyde at hele familien er samlet og der bliver hygget og leget.

Disclaimer

1 Kommentar

  1. Ja, Randers Regnskov er et dejligt sted. Og hvis man er lidt overvægtig, er det jo heller ikke nogen dårlig ide, at komme ud og få rørt sig lidt. Og et sted som Regnskoven i Randers plejer jo nok, at kunne få gang i ungerne.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*