Rengøring for dummies

Ofte kan man blive voldsomt frustreret over rengøringen derhjemme – er den tilstrækkelig? Støv og andet snavs ophober sig, og svigermor er begyndt at kommentere det. Det er nu, man enten skal tage sin egen rengøring til det næste step eller betale sig fra det.

Denne artikel vil ikke lære dig at gøre rent. Fordi det er noget af det værste tidsspilde. Skaber det værdi? Skaber det personlig glæde? Det er en tung og irriterende byrde, der skal håndhæves uge efter uge hele livet. Hvorfor gider vi? Hvorfor gør vi det? For mig at se er det virkeligt spild af liv. Gordon Gekko sagde, at information er menneskets vigtigste vare. Jeg er ikke enig. Det er tid.

 

Nej, omdrejningspunktet for denne artikel er i stedet et helt andet: Få andre til at klare det! F.eks. er det de færreste, der effektivt kan lave god vinduespudsning derhjemme. For det første er det som regel sindssygt ineffektivt at gøre det selv. En professionel vinduespudser kan ofte tage 5 vinduer, før du har pudset det første færdigt. Desuden bliver resultatet markant bedre – professionelt udstyr og et erfarent håndled kan pudse vinduerne uden striber og andet skidt.

 

Ligeså med støvsugningen. Du bemærker det nok ikke – og de snakker heller ikke højt om det. Men rengøringsfirmaernes flotte resultater skyldes ikke kun grundigt arbejde. Det skyldes, at de gennem massiv erfaring ved, hvor snavs og bakterier samles. Derfor kan de arbejde super effektivt og derfor kan deres i forvejen attraktive timeløn synes endnu mere fair.

Så gå ind på Agera og indhent nogle gratis og fuldstændigt uforpligtende tilbud på rengøring her. Så vil lokale rengøringsfirmaer gå ind og tage imod din opgave og give dig et rigtigt godt tilbud. Virksomhederne ved jo, at de er i konkurrence med hinanden og derfor er de mere motiverede for at give dig et ekstra godt tilbud.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*