Genbrugsguld og designertøj

En tur til den lokale genbrugsbutik endte ikke kun med billige lysestager og andet aflagt skrammel.

Efter en hurtig gennemgang af det sædvanlige genbrugsguld, endte vi hurtigt ved tøjstativerne, da vi spottede en helt ny Katvig trøje til den mindste! 10,- var den svimlende pris, min kone har været inde og Google trøjen og den står altså til 299,- det er helt vildt som der kan findes gode ting. Vi er selvfølgelig glade for, at andre gerne giver tøj til genbrug, for vi har ingen kvaler med at købe det.

Vi fandt ikke andet børnetøj den dag, men en helt ny cardigan fra Tommy Hilfiger til 30.- den havde dog kun kostet 50,-på udsalg! for pris mærket fra Føtex sad stadig på, og endnu engang fandt vi førprisen på google hele 599,- vi var stolte igen, men sad med en mærkelig følelse over at  Føtex faktisk havde solgt den så billigt, da det ikke var en gammel model, men faktisk en man stadig skulle give 599,- for ved andre butikker/webshops. Vi har tit fundet billigt tøj i genbrugsbutikken, ikke at vi skal lyde som nærrige, men børnene vokser altså ret hurtigt ud af tøjet, og med de mærkevare man åbenbart skal gå i idag, så er det svært at følge med. I hvert fald med vores tøj – budget.

 

Utroligt, som Føtex og andre hurtigt sælger ud af deres varelageret, og skal have nye varer på hylderne. Jeg synes egentlig at det burde være forbudt. Jeg tænker på de små tøj butikker derude i udkantsdanmark, hvis de store fødevarekæder kan sælge deres varer så langt under prisen, så er der snart ikke nogle små butikker tilbage. Så også på Bilka.dk at man nu kan købe solfangere i BILKA! Utroligt, alt der er kan sælges bliver solgt i den kæde. Men mon ikke der er nogle solfanger-sælgere der er lidt træt af den udvikling. Nå det var lidt en anden side af sagen, den kan vi tage en anden god gang

 

Har du fundet et genbrugs hit eller andet godt fund, så skriv endelig et svar.

Disclaimer
Om lotte 1 Article
Hej mit navn er Lotte og jeg er skribent på denne blog. Jeg kommer til at skrive om alle mine erfaringer jeg har fra internettet. Det er alt lige fra indkøb af gode tilbud til en eller anden sjov ting jeg har set. Derfor omhandler mange af mine artikler om alt mellem himmel og jord.

1 Kommentar

  1. Jo det kender jeg udemærket til. Vi bruger også genbrugs butikker flittigt. Specielt til vores små børn. For man finder rigtig tit børnetøj med prismærke og så er det jo ikke brugt.

    Tak for tippet og god dag

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*