Tab dig på maven – bliv sommerklar nemt og hurtigt

Så er det snart ved at være op over, hvis du vil have nogle af dellerne væk inden den går til de danske strande eller de sydlandske. Vil du gerne have en flad mave så du ikke risikerer at blive skubbet ud i vandet af Greenpeace aktivister skal du vist i gang med at træne.

Det er svært at komme af med sin overvægt og det er specielt svært at tabe sig på maven. Desværre kan man ikke bestemme over sin krop omkring hvor den skal tabe sig. Det eneste man kan gøre er at tabe sig nogle kilo og eventuelt stimulere og træne de områder man gerne vil have bliver lidt mindre.

Først og fremmest skal man gøre sig det klart at hvis man vil tabe sig omkring maven (eksempelvis efter en graviditet) så skal der lidt mere til end bare at spise grøn salat hver dag. Der skal træning til. Det er vigtigt at man kommer i form og får øget muskelproduktionen i mavemusklerne. Således vil de blive stærkere og du vil af den vej tabe dig på maven.

Der er flere forskellige metoder til at dyrke denne motion, nogle dyrker Zumba så de bliver helt rundtossede og det ser ud til at virke meget godt. Nogle igen er lidt mere gammeldags og finder at det at lave maverulninger på en måtte er netop det der virker for dem. Det er meget forskelligt fra person til person, men fælles for dem alle er at man skal have gang i mavemusklerne.

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*